Sriuba su krevetėmis
Cooking time
35
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 1 vnt 1
Pienas – 2 šaukštai 2
Morkos – 1 vnt 1
Svogūnai – 1 vnt 1
Sviestas – 1 šaukštas 1
Svogūnų laiškai – 2 šaukštai 2
Pievagrybiai – 2 šaukštai 2
Konservuoti žali žirneliai – 1 šaukštas 1
šaldytos krevetės – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Krevetes nuplauname šaltu vandeniu, apverdame ir išgliaudome
- Sultinį, kuriame virė krevetės, perkošiame, sudedame konservuotus žirnelius, išvirtus grybus, nuluptą supjaustytą svogūną, morką ir verdame ant silpnos ugnies, kol išverda daržovės
- Į išvirtą sriubą sudedame paruoštas krevetes, pagardiname kiaušinio ir pieno mišiniu
- Kiaušinio ir pieno mišiniui kiaušinį suplakame su pienu, įdedame sviesto ir viską gerai išmaišome
- Tiekdami sriubą į stalą, įberiame susmulkintų svogūnų laiškų