Sraigės

Įvairūs patiekalai 0 comments

Sraigės

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Actas1 stiklinė 1

  • Svogūnai3 vnt 3

  • Pomidorai2-3 vnt 2-3

  • Džiūvėsiai1 šaukštas 1

  • Česnakai2-3 skiltelės 2-3

  • Žalumynai2 šaukštai 2

  • Dešra200 g 200

  • Vynas1 stiklinė 1

  • Sraigės50 vnt 50

Gaminimo eiga

  • Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val
  • į actą
  • po to išvirti jas su geldelėmis vandenyje
  • Išpilti vandenį ir peiliu pradurti kitoje namelio pusėje
  • Iškepti svogūnus aliejuje
  • Įmesti dešrą ,supjaustyta gabaliukais, česnaką ir žaluma
  • Įpilti stikline vyno ir įmesti sraiges
  • Jei vandens mažai, įpilti truputi, kad sraiges būtų padaže
  • Virti 1 val
  • Įmesti džiūvesėlius
  • Po kurio laiko nuimti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*