Sraiges
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Razinos – 1 pakelis 1
Šokoladas – 100 g 100
Vanilinis cukrus – 1 pakelis 1
Sluoksniuotos tešlos lakštai – 4 vnt 4
Abrikosų uogienė – 75 g 75
Gaminimo eiga
- Sluoksniuotą tešlą atšildyti kambario temperatūroje ir aptepti vandeniu
- Vieną ant kito sudėti ir iškočioti du 25×30 cm dydžio lakštus
- Orkaitę įkaitinti iki 250 laipsniu temperatūros
- Tešlą pabarstyti vaniliniu cukrumi
- Ant jos išdėlioti razinas bei šokolado gabalėlius
- Įdarą truputį paspausti
- Kiekvieną tešlos lakštą supjaustyti į dešimt 3 cm pločio juostelių
- Jas susukti į "sraiges" ir sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos
- Kepti 15-25 minutes
- Uogienę pašildyti , pertrinti per sietelį ir dar šiltus kepinius aptepti