Spurgos su sūriu

Desertai, saldumynai, Miltiniai patiekalai 0 comments

Spurgos su sūriu

0.0 from 0 votes
Course: Desertai, saldumynai, Miltiniai patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1/2 l 1/2

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai250 g 250

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Mielės1/2 gabaliuko 1/2

  • Lašiniai250 g 250

  • Saulėgrąžos100 g 100

  • Sūris su žalumynais100 g 100

Gaminimo eiga

  • Mieles, įpyle šiek tiek šilto vandens, ištrinkite; suberkite miltus, žiupsnį druskos ir išmaišykite
  • Kaiušinių baltymus atskirkite nuo trynių
  • Trynius supilkite į tešlą, išmaišykite ir 45 min šiltai palaikykite
  • Lašinukus supjaustykiet kubeliais ir kartu su saulėgrąžomis pakepinkite
  • Sūrį smulkiai supjaustykite
  • Aliejų, supylę į didoką puodą, įkaitinkite
  • Kaiušinių baltymus išplakite, sudėkite į tešlą, ten pat sudėkite sūrį ir lašinukus su sąulėgrąžomis
  • Pagardinkite druska ir pipirais
  • Šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į įkaitintą aliejų
  • Kepkite 3 min, kol apskrus
  • Išgriebę sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų aliejų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*