Spurgos su sūriu
Cooking time
1
hour10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 1/2 l 1/2
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Miltai – 250 g 250
Malti pipirai pagal skonį –
Mielės – 1/2 gabaliuko 1/2
Lašiniai – 250 g 250
Saulėgrąžos – 100 g 100
Sūris su žalumynais – 100 g 100
Gaminimo eiga
- Mieles, įpyle šiek tiek šilto vandens, ištrinkite; suberkite miltus, žiupsnį druskos ir išmaišykite
- Kaiušinių baltymus atskirkite nuo trynių
- Trynius supilkite į tešlą, išmaišykite ir 45 min šiltai palaikykite
- Lašinukus supjaustykiet kubeliais ir kartu su saulėgrąžomis pakepinkite
- Sūrį smulkiai supjaustykite
- Aliejų, supylę į didoką puodą, įkaitinkite
- Kaiušinių baltymus išplakite, sudėkite į tešlą, ten pat sudėkite sūrį ir lašinukus su sąulėgrąžomis
- Pagardinkite druska ir pipirais
- Šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į įkaitintą aliejų
- Kepkite 3 min, kol apskrus
- Išgriebę sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų aliejų