Šparaginės pupelės

Žuvies patiekalai, Daržovių patiekalai 0 comments

Šparaginės pupelės

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1,5 l 1,5

  • Druska1/2 šaukštelio 1/2

  • Cukrus pagal skonį

  • Pipirai1/2 šaukštelio 1/2

  • Citrinų žievelės1 citrinos 1

  • Apelsinų sultys0,5 l 0,5

  • Krakmolas1 stiklinė 1

  • Kepimo milteliai1,5 šaukštelio 1,5

  • Čili pipirai1 vnt 1

  • Tunas400 g 400

  • Imbierai pagal skonį (padažui)

  • Paprikos0,5 šaukštelio 0,5

  • Kiaušinių baltymai2 kiaušinių 2

  • Baltos šparaginės pupelės500 g 500

  • žalios šparaginės pupelės500 g 500

Gaminimo eiga

  • Smulkiai sukapokite imbierą ir čilio pipiriuką, suberkite į apelsinų sultis ir virkite 15 minučių
  • Šaukštą krakmolo sumaišykite su 5 šaukštais šalto vandens ir supilkite į padažą
  • Nulupkite ir paruoškite šparagus
  • Virkite apie 7 minutes pasūdytame vandenyje, įbėrę žiupsnelį cukraus
  • Nukoškite kiaurasamčiu, šparagus pavoliokite tešloje ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai pageltonuos
  • Žuvį įtrinkite citrinos žievele, pabarstykite pipirais ir patiekite supjaustytą žalią arba pakepintą aliejuje su šparagais ir padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*