Spalvingas vyniotinis

Mėsos patiekalai 0 comments

Spalvingas vyniotinis

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės1 ryšelis 1

  • Malta mėsa250 g 250

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Porai1 vnt 1

  • Pievagrybiai150 g 150

  • Mėsa1 kg 1

  • Raudonosios paprikos1 vnt 1

  • Rūkyta nugarinė200 g 200

  • Daržovių sultinys1/4 l 1/4

  • žaliosios paprikos1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Svogūną smulkiai supjaustykite, pakepkite su malta mėsa, barstykite druska, pipirais
  • Nugarinę ir paprikas pjaustykite plonomis juostelėmis, porą – griežinėliais
  • Mėsą išmuškite, barstykite druska, pipirais, ant jos dėkite dalį kepto faršo, ant jo berkite nugarinę ir paprikas
  • Tarp nugarinės ir paprikų juostelių išdėliokite pievagrybius ir tada vėl klokite sluoksnį faršo
  • Vyniokite vyniotinį, suraišiokite siūlais, iš visų pusių apkepkite riebaluose, dėkite į troškintuvę, užpilkite sultiniu ir 1,5 valandos troškinkite 2()0"C orkaitėje
  • Vyniotinį išimkite iš sultinio ir suvyniokite į foliją
  • | likusį sultinį pilkite grietinę ir padažą užvirkite
  • Vyniotinį tiekite su šviežiomis salotomis, ryžiais, makaronais, bulvėmis
  • Padažą tiekite atskirai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*