Spalvingas vyniotinis
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus (kepimui) –
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Petražolės – 1 ryšelis 1
Malta mėsa – 250 g 250
Svogūnai – 1 vnt 1
Grietinė – 2 šaukštai 2
Sviestas – 3 šaukštai 3
Porai – 1 vnt 1
Pievagrybiai – 150 g 150
Mėsa – 1 kg 1
Raudonosios paprikos – 1 vnt 1
Rūkyta nugarinė – 200 g 200
Daržovių sultinys – 1/4 l 1/4
žaliosios paprikos – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Svogūną smulkiai supjaustykite, pakepkite su malta mėsa, barstykite druska, pipirais
- Nugarinę ir paprikas pjaustykite plonomis juostelėmis, porą – griežinėliais
- Mėsą išmuškite, barstykite druska, pipirais, ant jos dėkite dalį kepto faršo, ant jo berkite nugarinę ir paprikas
- Tarp nugarinės ir paprikų juostelių išdėliokite pievagrybius ir tada vėl klokite sluoksnį faršo
- Vyniokite vyniotinį, suraišiokite siūlais, iš visų pusių apkepkite riebaluose, dėkite į troškintuvę, užpilkite sultiniu ir 1,5 valandos troškinkite 2()0"C orkaitėje
- Vyniotinį išimkite iš sultinio ir suvyniokite į foliją
- | likusį sultinį pilkite grietinę ir padažą užvirkite
- Vyniotinį tiekite su šviežiomis salotomis, ryžiais, makaronais, bulvėmis
- Padažą tiekite atskirai