Sotusis pusrytėlis
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 1-2 šaukštai 1-2
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 3 vnt 3
Petražolės žiupsnelis –
Prieskoniai pagal skonį –
Svogūnai – 1 vnt 1
Pomidorai – 1 vnt 1
Sviestas – 1 šaukštelis 1
Rūkyta dešra – 100 g 100
Gaminimo eiga
- Dešrą ir pomidorą supjaustykite griežinėliais, svogūną – pusžiedžiais
- Svogūno pusžiedžius pačirškinkite karštame aliejuje
- Į didesnę keptuvę dėkite sviestą, kai išsilydys, berkite dešros ir pomidoro gabaliukus ir apkepkite
- Petražoles sukapokite
- Kiaušinius standžiai išplakite, į juos berkite petražoles, svogūnus skaninkite prieskoniais, sūdykite
- Ant dešros su pomidorais supilkite plakinį
- Kai sutirštės, perpjaukite per pusę ir apverskite