Sotūs pusryčiai darbingai dienos pradžiai.
Sotusis omletas
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Kiaušiniai – 5 vnt 5
Miltai – 1/4 stiklinės 1/4
Pienas – 3/4 stiklinės 3/4
Fermentinis sūris – 100 g 100
Garstyčios – 1/2 šaukštelio 1/2
Sviestas – 1/4 stiklinės 1/4
Svogūnų laiškai truputis –
Kepimo milteliai – 1/2 šaukštelio 1/2
Parmezano sūris – 3 šaukštai 3
Kumpis – 100 g 100
Lydytas sūris – 100 g 100
Varškės sūris – 1 stiklinė 1
vyšniniai pomidorai – 6 vnt 6
Gaminimo eiga
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus
- Pakaitinkite, kol pradės darytis burbulai
- Tada supilkite pieną ir kaitinkite, kol sutirštės
- Nukelkite nuo ugnies ir leiskite vėsti apie 20 min
- Orkaitę įkaitinkite iki 375 laipsnių temperatūros
- Sumaišykite varškės sūrį, kepimo miltelius, druską ir garstyčias
- Į atskirą indą įmuškite kiaušinius, atsargiai įmaišykite lydytą sūrį, varškės sūrį, maišytą su kepimo milteliais, druska ir garstyčiomis bei pieno ir miltų mišinį
- Ant viršaus užbarstykite tarkuotą fermentinį ir Parmezano sūrius
- Paruoštą masę supilkite į kepimo indą, ant viršaus užbarstykite smulkintų svogūno laiškų ir pjaustyto kumpio gabalėlių
- Galiausiai sudėkite per pusę perpjautus pomidorus ir kepkite karštoje orkaitėje apie 40 min
- Palaikykite 15 min
- ir patiekite