Sotusis omletas

Karšti patiekalai, Įvairūs patiekalai 0 comments

Sotūs pusryčiai darbingai dienos pradžiai.

Sotusis omletas

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Kiaušiniai5 vnt 5

  • Miltai1/4 stiklinės 1/4

  • Pienas3/4 stiklinės 3/4

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Garstyčios1/2 šaukštelio 1/2

  • Sviestas1/4 stiklinės 1/4

  • Svogūnų laiškai truputis

  • Kepimo milteliai1/2 šaukštelio 1/2

  • Parmezano sūris3 šaukštai 3

  • Kumpis100 g 100

  • Lydytas sūris100 g 100

  • Varškės sūris1 stiklinė 1

  • vyšniniai pomidorai6 vnt 6

Gaminimo eiga

  • Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus
  • Pakaitinkite, kol pradės darytis burbulai
  • Tada supilkite pieną ir kaitinkite, kol sutirštės
  • Nukelkite nuo ugnies ir leiskite vėsti apie 20 min
  • Orkaitę įkaitinkite iki 375 laipsnių temperatūros
  • Sumaišykite varškės sūrį, kepimo miltelius, druską ir garstyčias
  • Į atskirą indą įmuškite kiaušinius, atsargiai įmaišykite lydytą sūrį, varškės sūrį, maišytą su kepimo milteliais, druska ir garstyčiomis bei pieno ir miltų mišinį
  • Ant viršaus užbarstykite tarkuotą fermentinį ir Parmezano sūrius
  • Paruoštą masę supilkite į kepimo indą, ant viršaus užbarstykite smulkintų svogūno laiškų ir pjaustyto kumpio gabalėlių
  • Galiausiai sudėkite per pusę perpjautus pomidorus ir kepkite karštoje orkaitėje apie 40 min
  • Palaikykite 15 min
  • ir patiekite

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*