Šokoladinis tortas su mandarinais

Tortai 0 comments

Šokoladinis tortas su mandarinais

5.0 from 1 vote
Course: TortaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus2 stiklinės 2

  • Ryžiai30 g 30

  • Varškė100 g 100

  • Kiaušiniai6 vnt 6

  • Pienas šlakelis (glajui)

  • Kakava50 g 50

  • Grietinė3 šaukštai 3

  • Sviestas50 g 50

  • Šokoladas75 g 75

  • Juodasis šokoladas75 g 75

  • Kepimo milteliai2 šaukšteliai 2

  • Vanilinis cukrus1 šaukštas 1

  • Graikiniai riešutai50 g 50

  • Mandarinai6 vnt 6

Gaminimo eiga

  • Kiaušinio baltymus gerai išplakti iki standumo su dalimi cukraus, vanil
  • cukrumi
  • Su kita dalimi cukraus iki baltumo išplakti trynius
  • Į miltus įmaišyti kep
  • miltelių, sukrėsti grietinę, plaktus trynius, baltymus
  • Išmaišius sukrėsti į kep
  • popieriumi išklotą formą ir kepti orkaitėje
  • Iškeptą kepinį siūlu padalinti į tris sluoksnius
  • Kremo Aprašymas 1
  • Tirpintą sviestą, varškę išsukti įbėrus cukraus ir kakavos, tarkuoto šokolado ir sumaišyt su ryžiais
  • 2
  • Varškę išsukti su grietine ir cukrumi, įmaišyti smulkintų mandarinų skiltelių
  • Apatinį kepinio sluoksnį padengti kakaviniu ryžių kremu
  • Uždėti vidurinį biskvito sluoksį ir jį padengti mandarinų ir varškės kremu
  • Uždėjus viršutinį biskvito sluoksnį, aplieti šokolado glajumi (išlydyti šokoladą su šiek tiek pieno, kad nebūtų labai tiršta), puošti graikiniais riešutais ir mandarinų skiltelėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*