Šokoladiniai sausiukai
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 250 g 250
Kiaušiniai – 6 vnt 6
Kakava – 2 šaukštai 2
Miltinis cukrus – 2 šaukštai 2
Citrinos sultys truputis –
Gaminimo eiga
- Į plakamus kiaušinių baltymus po šaukštą suberiamas cukrus
- Plakama, kol masė sustangrėja
- Tada suberiama kakava, sumaišyta su miltiniu cukrumi, įlašinama citrinos sulčių
- Masė tuoj kūgeliais dėliojama ant riebaluotu pergamentiniu popieriumi išklotos skardos
- Kūgeliai apibarstomi miltiniu cukrumi
- Galima juos apibarstyti ir tarkuotu šokoladu – tada jie bus margi
- Kepama 110 – 120 laipsnių karštumo temperatūroje apie 30 min