Šokoladas
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Gaminimo eiga
- Sviestą ištirpinti, viską išmaišyti ir atšaldyti
puiku
nu geras receptas tik truputi per prastas
geras
2kartus ranka nusideginau
:/
nu geras
geras bet trumpas bet paimsiu :DDDD turetu buti skanu 😉
nesamone
o kokia kakava geriau naudoti ?
liuks
Šaunus receptukas, na aš tik panaudojau tai, jog sviesto reikia 100g. ir kakavos 3 šaukštus. o visą kita pagal poreikį dėjau, bėje PATARIMAS! Neleiskite sviestui arba šokoladui užvirti!
nesudetingas,greitai pagaminamas,ko dar noreti
ar sitas receptas tinka tinginio darymui? nebus per skystas?
per prastas.. nesąmonė.. ranką nusideginau… :DDD
tai neikit į virtuvę…. ir laižykit nutelą priešais televizorių 😀
šiaip tai yra pats tikriausias šokoladas. paprastas ir tikras. reikia tirštesnio – ilgiau pagarinkite, reikia švelnesnio ir baltesnio, naudokit grietinėlę ir mažiau kakavos. eksperimentuokit. cukraus irgi jei mažiau naudosit nieko neatsitiks 🙂
ir dar. toks karštas šokoladas su skrudintais sūriais žemės riešutais – tobulas derinys 🙂
o tas tavo meginis ar sustingsta kai esi padares is sukraus,kakavos,sviesto, ir kondencuoto pieno? atsakik
seip tai nebandziau bet ranka nusideginciu
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu 🙂