Smegenėlių sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos 0 comments

Smegenėlių sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Grietinė1/2 stiklinės 1/2

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Citrinos žievelė truputis

  • Petražolės lapeliai truputis

  • smegenėlės100 g 100

Gaminimo eiga

  • Smegenėles nuvalyti ir pakepinti
  • Puode ištirpinti sviestą, jame paspirginti miltus, įpilti pusantro litro vandens ar daržovių sultinio, sudėti smegenėles (galima pertrintas) ir citrinos žievelę
  • Sriubą užvirinti ir pasūdyti
  • Patiekiant įberti petražolės lapelių ir užbalinti grietine

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*