Sluoksniuota mišrainė "Drugelis"

Salotos, garnyrai 0 comments

Sluoksniuota mišrainė "Drugelis"

4.5 from 2 votes
Difficulty: Vidutinis
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Kiaušiniai5 vnt 5

  • Morkos1 vnt 1

  • Petražolės1 šaukštas 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Majonezas1 indelis 1

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Sviestas50 g 50

  • Porai1 vnt 1

  • Tunas savo sultyse1 skardinė 1

Gaminimo eiga

  • Sviestą užšaldykite šaldiklyje
  • Kiaušinius kietai išvirkite, tada trynius atskirkite nuo baltymų
  • Atskirai sukapokite trynius, baltymus, svogūną ir petražoles
  • Sūrį ir sviestą sutarkuokite, tuną sutrinkite šakute
  • Dalį morkos sukapokite, kitą suraikykite griežinėliais (galite išpjaustyti gėles)
  • Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuokite tokia tvarka: baltymai, sūris, tunas, svogūnas, pusė majonezo, pusė trynių, sviestas, likęs majonezas
  • Patį viršų pabarstykite likusiais tryniais
  • Tada iš popieriaus iškirpkite drugelį, jį dėkite ant užkandžio, berkite petražoles
  • Kai nuimsite formą, atsiras drugelis
  • Iš morkos gabaliukų berkite drugelio kūnelį, sparnus puoškite morkų griežinėliais arba gėlėmis, iš poro išpjaukite ūsus
  • Užkandį atšaldykite, raikykite peiliu kaip tortą ir skanaukite
  • Šaltinis: žurnalas "Darbštuolė"

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*