Skumbrė marinate

Žuvies patiekalai 1 comment

Skumbrė marinate

2.5 from 2 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Druska2 šaukštai 2

  • Cukrus2 šaukštai 2

  • Vanduo1 l 1

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai2 stiklinės 2

  • Actas250 g 250

  • Pipirai1/2 šaukštelio 1/2

  • Morkos1 vnt 1

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Universalūs prieskoniai2 šaukštai 2

  • Česnakai1 vnt 1

  • Skumbrės filė800 g 800

Gaminimo eiga

  • Žuvį supjaustyti gabalėliais, apiberti čenaku, pipirais, vegeta ir truputį palaikyti
  • Po to pamirkyti plaktame kiaušinyje, miltuose ir kepti aliejuje
  • Išvirti marinatą: morkas supjaustyti griežinėliais, svogūnus – žiedeliais, suberti druską, piprus, cukrų
  • Kai daržovės išvirs, supilti actą
  • Karštu marinatu užpilti žuvį
  • Palaikyti per naktį

One Comment

  1. turetu but skanu, nes siaip kepta skumbre labai riebi

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*