Skumbrė marinate

Žuvies patiekalai 0 comments

Apibarstytą prieskoniais ir miltuose keptą žuvį pamerkiame į acto, cukraus, druskos, morkų ir svogūnų marinatą. Laikoma per naktį.

Skumbrė marinate

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Actas250 g 250

  • Aliejus: (kepimui)

  • Česnakai1 vnt 1

  • Cukrus2 šaukštai 2

  • Druska2 šaukštai 2

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai2 stiklinės 2

  • Morkos1 vnt 1

  • Pipirai1/2 šaukštelio 1/2

  • Skumbrės filė800 g 800

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Universalūs prieskoniai2 šaukštai 2

  • Vanduo1 l 1

Gaminimo eiga

  • Žuvį supjaustyti gabalėliais, apiberti čenaku, pipirais, vegeta ir truputį palaikyti.
  • Po to pamirkyti plaktame kiaušinyje, miltuose ir kepti aliejuje.
  • Išvirti marinatą: morkas supjaustyti griežinėliais, svogūnus – žiedeliais, suberti druską, piprus, cukrų.
  • Kai daržovės išvirs, supilti actą. Karštu marinatu užpilti žuvį. Palaikyti per naktį.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*