Skrudintų miltų sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Miltiniai patiekalai 0 comments

Šveicariška skrudintų miltų sriuba.

Skrudintų miltų sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Miltiniai patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo1,5 l 1,5

  • Pipirai pagal skonį

  • Kvietiniai miltai175 g 175

  • Trynys1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Keptuvėje be riebalų apskrudinti miltus, ataušinti
  • Tada suberti į dubenį ir atskiesti trupučiu šalto vandens; gautą masę sukrėsti į verdantį vandenį; pasūdyti, įberti pipirų ir virti maždaug 15 min
  • , retkarčiais pamaišant
  • Kad sriuba būtų tirštesnė, tiekiant įdėti kiaušinio trynį

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*