Labai skanūs sklindžiai su šviežiomis uogomis tiek mažam, tiek dideliam. Vietoj šviežių uogų taip pat galima naudoti šaldytas.
Sklindžiai su šviežiomis uogomis
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Grietinė – 1 stiklinė 1
Gaminimo eiga
- Pieną suplakti su tryniais, suberti miltus, įberti truputį druskos, sudėti išplaktus baltymus, sumaišyti ir kepti sklindžius
- Ant kiekvieno sklindžio uždėti po šaukštą cukrumi apibarstytų uogų ir susukti
- Patiekiant ant kiekvieno sklindžio uždėti po šaukštą su cukrumi išplaktos grietinės
- Taip pat galima papuošti ir uogomis, o vietoj grietinės galima naudoti ir kiaušinio baltymą