Sklindžiai su langustais

Jūros gėrybės, Miltiniai patiekalai 0 comments

Sklindžiai su langustais

0.0 from 0 votes
Course: Jūros gėrybės, Miltiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus kepimui

  • Vanduo100 g 100

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Miltai200 g 200

  • langustai18 dideli arba 18

Gaminimo eiga

  • Paruošti tirštą tešlą sklindžiams kepti
  • Miltams kepti
  • Miltus suberti į dubenį, padaryti duobelę, įberti truputį druskos, įdėti kiaušinio trynį, atskiesti šiltu vandeniu
  • Išmaišyti, sudėti iki standžiu putų išplaktą baltymą
  • Tešlą valandą palaikyti
  • Langustus nuplauti, nuimti šarvus
  • Didesnius supjaustyti į 2-3 dalis
  • Vieną po kito pamirkyti tešloje, sudėti į karštą aliejų (visų iš karto nedėti, kepti 2-3 partijas sklindžių)
  • Kepti 5 minutes; išgriebti, nuvarvinti aliejų
  • Tiekti karštus; su ryžiais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*