Sklindžiai su langustais
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus kepimui –
Vanduo – 100 g 100
Kiaušiniai – 1 vnt 1
Miltai – 200 g 200
langustai – 18 dideli arba 18
Gaminimo eiga
- Paruošti tirštą tešlą sklindžiams kepti
- Miltams kepti
- Miltus suberti į dubenį, padaryti duobelę, įberti truputį druskos, įdėti kiaušinio trynį, atskiesti šiltu vandeniu
- Išmaišyti, sudėti iki standžiu putų išplaktą baltymą
- Tešlą valandą palaikyti
- Langustus nuplauti, nuimti šarvus
- Didesnius supjaustyti į 2-3 dalis
- Vieną po kito pamirkyti tešloje, sudėti į karštą aliejų (visų iš karto nedėti, kepti 2-3 partijas sklindžių)
- Kepti 5 minutes; išgriebti, nuvarvinti aliejų
- Tiekti karštus; su ryžiais