Sklindžiai

Karšti patiekalai, Blynų receptai, Miltiniai patiekalai 0 comments

Sklindžiai su sirupu.

Sklindžiai

0.0 from 0 votes
Course: Blynų receptai, Karšti patiekalai, Miltiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus truputis

  • Vanduo truputis

  • Medus truputis

  • Cukraus pudra75 g 75

  • Vanilinis cukrus1 pakelis 1

  • Migdolai125 g 125

  • Kvietiniai miltai300 g 300

  • Mielės15 g 15

  • Alyvų aliejus50 g 50

Gaminimo eiga

  • Dubenyje sumaišyti miltus, cukrų, alyvų aliejų, vanilę, mieles
  • Gerai išminkyti, įpilti šlakelį vandens, kad tešla būtų gana tampri
  • Iškočioti ją ant lentos 0,5 cm
  • storio sluoksniu
  • Išpjaustyti iš jos norimos formos blynelius
  • Keptuvėje pakaitinti aliejų ir kepti sklindžius
  • Į lėkštę įdėti medaus, įpilti truputį karšto vandens; padaryti tirštą sirupą
  • Gražiai iškepusius sklindžius pamirkyti šiame sirupe
  • Galima pabarstyti stambiai tarkuotais migdolais arba cukraus pudra

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*