Sklindžiai su sirupu.
Sklindžiai
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus truputis –
Vanduo truputis –
Medus truputis –
Cukraus pudra – 75 g 75
Vanilinis cukrus – 1 pakelis 1
Migdolai – 125 g 125
Kvietiniai miltai – 300 g 300
Mielės – 15 g 15
Alyvų aliejus – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Dubenyje sumaišyti miltus, cukrų, alyvų aliejų, vanilę, mieles
- Gerai išminkyti, įpilti šlakelį vandens, kad tešla būtų gana tampri
- Iškočioti ją ant lentos 0,5 cm
- storio sluoksniu
- Išpjaustyti iš jos norimos formos blynelius
- Keptuvėje pakaitinti aliejų ir kepti sklindžius
- Į lėkštę įdėti medaus, įpilti truputį karšto vandens; padaryti tirštą sirupą
- Gražiai iškepusius sklindžius pamirkyti šiame sirupe
- Galima pabarstyti stambiai tarkuotais migdolais arba cukraus pudra