Sklindžiai su medumi.
Skildžiai
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus truputis –
Vanduo – 150 g 150
Kiaušiniai – 3 vnt 3
Miltai – 250-350 g 250-350
Medus – 250 g 250
Citrinos sultys truputis –
Gaminimo eiga
- Dubenyje išplakti kiaušinius, maišant po truputį berti miltus, kol pasidarys gana kieta tešla; išminkyti rankomis
- Miltais pabarstyti lentą, tešlą imti porcijomis ir iškočioti labai plonu sluoksniu
- Supjaustyti ilgomis juostomis, apvynioti ant šakutės, gražiai apkepinti nelabai įkaitintame aliejuje
- Šie sklindžiai kepa labai greitai; dar ne visai iškepusius ištraukti iš aliejaus, nuvarvinti
- Iš vandens, medaus ir kelių lašų citrinos sulčių paruošti sirupą
- Kiekvieną sklindį pamirkyti karštame sirupe ir ataušinti