Šiupininė sriuba su mėsa ir grybais

Sriubos 0 comments

Šiupininė sriuba su mėsa ir grybais

5.0 from 1 vote
Course: SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo1,25 l 1,25

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos1 vnt 1

  • Petražolės1 vnt 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Pomidorai2 vnt 2

  • Salierai1 vnt 1

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Rauginti agurkai1 vnt 1

  • Jautiena100 g 100

  • Kumpis50 g 50

  • Baravykai200 g 200

  • Lauro lapai1 vnt 1

  • Citrinų griežinėliai3 vnt 3

  • Pieniškos dešrelės50 g 50

  • Kapariai1 šaukštas 1

  • Jautienos kaulai300 g 300

Gaminimo eiga

  • Iš kaulų, mėsos ir prieskoninių daržovių išvirti sultinį ir perkošti
  • Svogūną supjaustyti ir kartu su paruoštais grybais ir pomidorų tyre troškinti svieste
  • Jautieną, (kumpį, pieniškas dešreles) supjaustyti smulkiais gabalėliais
  • Raugintą agurką nulupti, išilgai perpjauti į keturias dalis, išimti sėklas ir supjaustyti plonais griežinėliais
  • Visus produktus sudėti į sultinį ir 15 minučių pavirti
  • Sriubą išpilstyti į lėkštes, įdėti grietinės, citrinos griežinėlių, pabarstyti supjaustytais svogūnų laiškais, petražolių arba krapų lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*