Silkės su grietine ir šparaginėmis pupelėmis

Žuvies patiekalai 0 comments

Silkės su grietine ir šparaginėmis pupelėmis

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus1 šaukštelis 1

  • Jogurtas175 ml 175

  • Petražolės2 šaukštai 2

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Grietinė250 ml 250

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Šparaginės pupelės750 g 750

  • Silkės filė8 gabaliukai 8

Gaminimo eiga

  • Receptas 4-ioms porcijoms
  • Jei silkės sūrios, jas išmirkyti mineraliniame vandenyje
  • išimti žuvų atšakas, filė nusausinti ir šiek tiek palaikyti vėsioje vietoje
  • Svogūnus supjaustyti žiedeliais
  • Grietinę išplakti iki purumo su druska ir cukrumi
  • Plakant palaipsniui supilti jogurtą
  • Paruoštą kremą atšaldyti
  • Užvirti 3 l pasūdyto vandens
  • Šparagines pupeles nuvalyti, supjaustyti į 3 dalis, apvirti, išgriebti ir nulieti šaltu vandeniu
  • Keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti kapotas petražoles, dašius bei šparagines pupeles
  • Šiek tiek apkepinti ir pagardinti prieskoniais
  • Silkes išdėlioti lėkštėse, papuošti svogūnų žiedeliais, užkrėsti kremo
  • Pupeles patiekti atskirai pašildytame dubenėlyje
  • Skanaus!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*