Silkės su grietine ir šparaginėmis pupelėmis
Cooking time
1
hour15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Receptas 4-ioms porcijoms
- Jei silkės sūrios, jas išmirkyti mineraliniame vandenyje
- išimti žuvų atšakas, filė nusausinti ir šiek tiek palaikyti vėsioje vietoje
- Svogūnus supjaustyti žiedeliais
- Grietinę išplakti iki purumo su druska ir cukrumi
- Plakant palaipsniui supilti jogurtą
- Paruoštą kremą atšaldyti
- Užvirti 3 l pasūdyto vandens
- Šparagines pupeles nuvalyti, supjaustyti į 3 dalis, apvirti, išgriebti ir nulieti šaltu vandeniu
- Keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti kapotas petražoles, dašius bei šparagines pupeles
- Šiek tiek apkepinti ir pagardinti prieskoniais
- Silkes išdėlioti lėkštėse, papuošti svogūnų žiedeliais, užkrėsti kremo
- Pupeles patiekti atskirai pašildytame dubenėlyje
- Skanaus!