Silkės lietiniai
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus (kepimui) –
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 6 vnt 6
Miltai – 500 g 500
Pienas – 5 stiklinės 5
Svogūnai – 2 vnt 2
Konservuoti žalieji žirneliai – 10 šaukštų 10
Silkės filė – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos paruošti tešlą ir iškepti plonus lietinukus
- Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepti ant aliejaus
- Silkę ir virtus kiaušinius supjaustyti ir sumaišyti su svogūnais
- Paruoštą įdarą dėti ant blynelių, suvynioti ir paskrudinti ant aliejaus
- Tada blynelius dėti į lėkšte, papuošti žirneliais, pridėti dar kitokių daržovių
- Skanaus!