Silkės lietiniai: iškepti plonus lietinukus, sumaišyti silkę ir virtus kiaušinius su svogūnais, sudėti ant blynelių ir paskrudinti ant aliejaus.
Silkės lietiniai
Gaminimo laikas
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus: (kepimui) –
Druska: pagal skonį –
Kiaušiniai – 6 vnt 6
Konservuoti žalieji žirneliai – 10 šaukštų 10
Miltai – 500 g 500
Pienas – 5 stiklinės 5
Silkės filė – 500 g 500
Svogūnai – 2 vnt 2
Gaminimo eiga
- Iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos paruošti tešlą ir iškepti plonus lietinukus.
- Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepti ant aliejaus. Silkę ir virtus kiaušinius supjaustyti ir sumaišyti su svogūnais.
- Paruoštą įdarą dėti ant blynelių, suvynioti ir paskrudinti ant aliejaus.
- Tada blynelius dėti į lėkšte, papuošti žirneliais, pridėti dar kitokių daržovių. Skanaus!