Silkės lietiniai

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Silkės lietiniai: iškepti plonus lietinukus, sumaišyti silkę ir virtus kiaušinius su svogūnais, sudėti ant blynelių ir paskrudinti ant aliejaus.

Silkės lietiniai

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus: (kepimui)

  • Druska: pagal skonį

  • Kiaušiniai6 vnt 6

  • Konservuoti žalieji žirneliai10 šaukštų 10

  • Miltai500 g 500

  • Pienas5 stiklinės 5

  • Silkės filė500 g 500

  • Svogūnai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos paruošti tešlą ir iškepti plonus lietinukus.
  • Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepti ant aliejaus. Silkę ir virtus kiaušinius supjaustyti ir sumaišyti su svogūnais.
  • Paruoštą įdarą dėti ant blynelių, suvynioti ir paskrudinti ant aliejaus.
  • Tada blynelius dėti į lėkšte, papuošti žirneliais, pridėti dar kitokių daržovių. Skanaus!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*