Silkė su jogurto ir grietinėlės padažu

Užkandžiai 0 comments

Silkė su jogurto ir grietinėlės padažu

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty:
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Grietinėlė0,1 l 0,1

  • Pipirai pagal skonį

  • Jogurtas0,2 l 0,2

  • Pienas0,5 l 0,5

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Obuoliai1 vnt 1

  • Salierų stiebai1 vnt 1

  • Baltas sausas vynas3 šaukštai 3

  • Silkės filė1 kg 1

Gaminimo eiga

  • Silkę išmirkyti piene ir supjaustyti gabaliukais
  • Jogurtą sumaišyti su grietinėle
  • Sudėti juostelėmis pjaustytą salierą, stambiai sutarkuotą obuolį bei griežinėliais pjaustytą svogūną
  • Pabarstyti pagal skonį druska, pipirais ir užpilti vynu (ne daugiau kaip taurele)
  • Šia mase apipilti silkę

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*