Silkė su jogurto ir grietinėlės padažu
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Grietinėlė – 0,1 l 0,1
Pipirai pagal skonį –
Jogurtas – 0,2 l 0,2
Pienas – 0,5 l 0,5
Svogūnai – 1 vnt 1
Obuoliai – 1 vnt 1
Salierų stiebai – 1 vnt 1
Baltas sausas vynas – 3 šaukštai 3
Silkės filė – 1 kg 1
Gaminimo eiga
- Silkę išmirkyti piene ir supjaustyti gabaliukais
- Jogurtą sumaišyti su grietinėle
- Sudėti juostelėmis pjaustytą salierą, stambiai sutarkuotą obuolį bei griežinėliais pjaustytą svogūną
- Pabarstyti pagal skonį druska, pipirais ir užpilti vynu (ne daugiau kaip taurele)
- Šia mase apipilti silkę