Ispaniškas gaivinantis alkoholinis gėrimas (Sangria).
Sangrija
Cooking time
25
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 90 g 90
Apelsinai – 1/2 vnt 1/2
Citrinos – 3 vnt 3
Ledo gabaliukai – 12 vnt 12
Gazuotas vanduo – 0,75 l 0,75
Raudonasis vynas – 2 l 2
Kriaušės – 1 vnt 1
Persikai – 2 vnt 2
cinamono lazdelė – 10 cm ilgio 10
Gaminimo eiga
- Rekomenduojamas Maskaros ar Alžyro vynas
- Raudonąjį vyną supilti į puodą, suberti cukrų, įdėti cinamoną, pusę apelsino ir riekelėmis supjaustytas citrinas
- Uždėti ant ugnies, užvirus virti 5 minutes
- Tada sudėti vaisius (persikus ir kriaušę) arba tik vienos rūšies vaisius (pagal skonį), ataušinti
- Padėti į šaldytuvą
- Tiekant, supilti gazuotą vandenį ir sudėti tuziną ledo gabaliukų
portugalijoje as ragavau sagryja ji man labai patiko.ir pati gaminau restorane.svarbiausei kad legvas gaminimas.ir greitas.
geras receptukas