Šalto jogurto ir mėtų sriuba
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Jogurtas – 300 g 300
Pienas – 300 ml 300
Agurkai – 1 vnt 1
Malti pipirai pagal skonį –
Mėtų lapeliai keli –
Česnakai – 1 skiltelė 1
Pomidoru sultys – 150 ml 150
Mėtos – 2 šaukštai 2
Gaminimo eiga
- Jogurtą ir pomidorų sultis supilame į indą, gerai išmaišome
- Supilame pieną, suberiame susmulkintą česnaką, nuluptą smulkiai supjaustytą agurką, didesnę dalį susmulkintų mėtų, pasūdome, įberiame pipirų
- 2 valandoms pastatome į šaldytuvą
- Supilame sriubą į dubenį, suberiame likusias mėtas
- Tiekdami puošiame mėtų lapeliais