Šaltiena mažuose indeliuose

Mėsos patiekalai 0 comments

Šaltiena mažuose indeliuose

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

4

hours 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Pipirai truputis

  • Prieskoninės daržovės200 g 200

  • Kiauliena250 g 250

  • lauro lapelis1 vnt 1

  • kiaulės kojos750 g 750

Gaminimo eiga

  • Nuvalytos ir supjaustytos daržovės (svogūnai, morkos, salierai, petražolės), kiaulių kojos, mėsa bei prieskoniai užpilami šaltu vandeniu, kad apsemtų, ir verdama ant mažos ugnies maždaug 4 val
  • , nugraibant putas
  • Baigiant virti, pasūdoma
  • Išvirusi mėsa, supjaustoma gabaliukais
  • Į indelių dugną dedama gražesnės daržovės, mėsos gabaliukai, užpilama perkoštu skysčiu ir pastatoma šaltai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*