Šaltiena mažuose indeliuose
Cooking time
4
hours10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Pipirai truputis –
Prieskoninės daržovės – 200 g 200
Kiauliena – 250 g 250
lauro lapelis – 1 vnt 1
kiaulės kojos – 750 g 750
Gaminimo eiga
- Nuvalytos ir supjaustytos daržovės (svogūnai, morkos, salierai, petražolės), kiaulių kojos, mėsa bei prieskoniai užpilami šaltu vandeniu, kad apsemtų, ir verdama ant mažos ugnies maždaug 4 val
- , nugraibant putas
- Baigiant virti, pasūdoma
- Išvirusi mėsa, supjaustoma gabaliukais
- Į indelių dugną dedama gražesnės daržovės, mėsos gabaliukai, užpilama perkoštu skysčiu ir pastatoma šaltai