Šaltas garstyčių padažas

Padažai 0 comments

Šaltas garstyčių padažas

0.0 from 0 votes
Course: PadažaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Cukrus Truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Pipirai Pagal skonį

  • Garstyčios1 šaukštas 1

  • Grietinė Pusė stiklinės

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Sultinys1 1

Gaminimo eiga

  • Sviestą ištirpinkite, jame pakepinkite miltus ir tarkuotą svogūną, įpilkite sultinio, 8 – 10 minučių pavirinkite, pasūdykite ir apibarstykite pipirais
  • Kai atauš, įdėkite grietinės ir garstyčių arba krienų, cukraus, kas mėgsta – įpilkite rūgščių sulčių
  • Tinka prie avienos, kiaulienos ar jautienos valgių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*