Šalta virta mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais

Užkandžiai 0 comments

Šalta virta mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus Pusė stiklinės

  • Druska Pagal skonį

  • Pipirai Pagal skonį

  • Pomidorai3 3

  • Virta mėsa300 g 300

  • ankštiniai pipirai2 vnt 2

  • pjaustyti žalumynai Pagal skonį

  • nedidelis svogūnas1 vnt 1

  • actas1 1

  • skiltelė česnako1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, pipiro ankštis ir pomidorus – kubeliais
  • Sukapokite svogūną ir juo apibarstykite mėsą
  • Grūstuvėje sugrūskite arba mediniu šaukštu sutrinkite česnaką, kol išsiskirs sultys
  • Apipilkite jį aliejumi, sudėkite prieskonius ir gerai išmaišykite
  • Pagamintu padažu palaistykite produktus
  • Iki serviravimo laikykite šaltai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*