Salotų tortas
Cooking time
1
hour40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 5 vnt 5
Pipirai pagal skonį –
Jogurtas – 3 indeliai 3
Svogūnai – 2 vnt 2
Majonezas – 3 šaukštai 3
Fermentinis sūris – 8 griežinėliai 8
Pomidorai – 4 vnt 4
Salotos – 1 gūžė 1
Virtas kumpis – 8 griežinėliai 8
Agurkas – 1 vnt 1
Prieskoniniai žalumynai pagal skonį (padažui) –
Balti ridikai – 2 vnt 2
Gaminimo eiga
- Ant didelės pjaustymo lentelės padėkite apskritą tortų kepimo formos kraštą
- Juo apjuostą lentelės dalį išklokite salotų lapais (koteliais į vidų), ant jų iš eilės lengvai spausdama sluoksniuokite visus recepte išvardytus produktus: agurkus, svogūnus, pomidorus, kiaušinius, kumpį, ridiko griežinėlius, sūrį
- Palikite pusdieniui, kad tortassusėstų
- Paruoškite padažą iš jam skirtų produktų
- Tortą supjaustykite porcijomis ir patiekdami užpilkite padažu