Salotos su silke ir šparaginėmis pupelėmis
Cooking time
1
hour15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 3 šaukštai 3
Druska pagal skonį –
Cukrus – 1 šaukštas 1
Petražolės – 1 šaukštas 1
Svogūnai – 1 vnt 1
Malti juodieji pipirai pagal skonį (padažui) –
Krapai – 1 šaukštas 1
Vyno actas – 1 šaukštas 1
Šparaginės pupelės – 250 g 250
Bulvės – 8 vnt 8
Sausas raudonas vynas – 50 ml 50
Silkės filė – 4 gabalėliai 4
Gaminimo eiga
- Receptas 2-oms porcijoms
- Bulves švariai nuplauti ir išvirti nenulupus
- Praaušusias nulupti ir supjaustyti į keturias dalis
- Šparagines pupeles išvirti
- Silkę supjaustyti nedideliais gabalėliais
- Svogūną supjaustyti plonais žiedais
- Padažui sumaišyti vyną, actą, cukrų ir žalumynus
- Pagardinti druska ir pipirais, įmaišyti aliejų
- Bulves, šparagines pupeles, silkę ir svogūnus užpilti padažu, pamaišyti ir pašaldyti šaldytuve bent 1 val