Salotos su silke
Cooking time
1
hour30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Vanduo – 3 šaukštai 3
Pipirai pagal skonį (šviežiai grusti) –
Garstyčios – 1 šaukštelis 1
Alyvuogių aliejus – 1 šaukštas 1
Marinuoti agurkai – 80 g 80
Bulvės – 300 g 300
Raudonieji svogūnai – 300 g 300
Sūdyta silkė – 1 vnt 1
Vyniota šoninė – 50 g 50
Gūžinės salotos – 120 g 120
Balzamo actas – 3 šaukštai 3
Gaminimo eiga
- Supjaustykite silkę juostelėmis
- Suplakite visus užpilo ingredientus
- Užpilkite ant žuvies ir palikite marinuotis 1 valandai
- Į keptuvę įpilkite 1 šaukštą aliejaus ir lengvai apskrudinkite svogūnų žiedus
- Palikite atvėsti, o paskui jais išklokite lėkštės pagrindą
- Supjaustytą šoninę pakepkite, supjaustykite salotas
- Sumaišykite šoninę, marinuotus agurkėlius, bulves ir salotas
- Dėkite masę ant svogūnų
- Ant viršaus sudėkite silkę, apipilkite marinatu