Salotos su lašinukais
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Actas – 1 šaukštas 1
Krapai truputis –
Salotos – 600 g 600
Svogūnų laiškai – 600 g 600
Kiaušinis – 1 vnt 1
Lašinukai – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Salotas, svogūnų laiškus ir krapus supjaustyti ir pasūdyti
- Lašinukus paspirginti, įpilti acto ir užvirinti
- Prieš pat patiekiant užpilti salotas karštais spirgučiais
- Nuo karšto padažo salotos suminkštėja
- Norint, kad jos būtų trapios, galima užpilti atvėsusiu padažu
- Salotas papuošti virto kiaušinio griežinėliais