Salotos su kriauše ir sūriu

Salotos, garnyrai 0 comments

Salotos su kriauše ir sūriu

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

25

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus50 g 50

  • Druska pagal skonį

  • Salotų lapai100 g 100

  • Fermentinis sūris60 g 60

  • Malti baltieji pipirai pagal skonį

  • Spanguolės50 g 50

  • Citrinos1/4 vnt 1/4

  • Granatai1/4 vnt 1/4

  • Kriaušės1 vnt 1

  • Cikorinės salotos60 g 60

  • Rozmarinų aliejus1 šaukštelis 1

Gaminimo eiga

  • Kriaušę nulupkite, perpjaukite per pusę, išimkite sėklides
  • Išilgai supjaustykite nestoromis juostelėmis, patepkite jas rozmarino aliejumi, sudėkite į skardą ir apie 5 minutes kepkite labai karštoje orkaitėje
  • Atvėsinkite
  • Sūrio juosteles (iš tokio kiekio išeis 6), kepkite orkaitėje apie 3 minutes
  • Atvėsinkite
  • Užpilas
  • Į sieteliu pertrintas spanguoles įberkite druskos, pipirų, įpilkite aliejaus
  • Tą masę išplakite
  • Cikorines salotas išlukštenkite ir pamirkykite citrinos sultimis parūgštintame vandenyje
  • Sūrio, kriaušės juosteles ir salotas dailiai sudėkite į lėkštę, pagardinkite užpilu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*