Salotos su krevetėmis ir jogurtu
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Salotų lapai – 3-5 vnt 3-5
Jogurtas – 3 šaukštai 3
Malti juodieji pipirai pagal skonį –
Virtos krevetės – 220 g 220
žaliųjų citrinų žievelės – 1 citrinos 1
Kokosų pienas – 2 šaukštai 2
Gaminimo eiga
- Dubenyje sumaišykite kokosų pieną, jogurtą ir tarkuotą žaliosios citrinos žievelę
- Pagal skonį pagardinkite pipirais, jei reikia, pasūdykite
- Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir išdėliokite lėkštėje
- Ant viršaus suberkite krevetes ir apliekite paruoštu padažu