Salotos PROVANSAL

Salotos, garnyrai 2 comments

Raugintų kopūstų salotų – Provansalis receptas.

Salotos PROVANSAL

2.0 from 3 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

12

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus10 g 10

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus10 g 10

  • Cinamonas pagal skonį

  • Gvazdikėliai pagal skonį

  • Rauginti kopūstai130 g 130

  • Marinuoti obuoliai20 g 20

  • Marinatas10 g 10

  • marinuotos bruknės10 g 10

Gaminimo eiga

  • Raugintų kopūstų gūžės supjaustomos kvadratėliais
  • Nuo marinuotų obuolių ir bruknių nupilamas marinamas, į jį įdedama cinamono ir gvazdikėlių
  • Marinatas užverdamas, nukošiamas ir ataušinamas
  • Į indą dedami supjaustyti kopūstai, skiltimis pjaustyti marinuoti arba švieži obuoliai, marinuotos bruknės, cukrus, druska, saulėgrąžų aliejus
  • Pridedama marinato
  • Viską išmaišome ir dedame į šaldytuvą 1-2 paroms
  • Pateikiame salotinėje
  • Skanaus!

2 Comments

  1. tereza

    Pandziau gaminti,,man ir mano namiskems labai patiko,tikrai geras receptas ir paprasta pagamint.

  2. skanus receptas man skanu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*