Raugintų kopūstų salotų – Provansalis receptas.
Salotos PROVANSAL
Cooking time
12
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 10 g 10
Druska pagal skonį –
Cukrus – 10 g 10
Cinamonas pagal skonį –
Gvazdikėliai pagal skonį –
Rauginti kopūstai – 130 g 130
Marinuoti obuoliai – 20 g 20
Marinatas – 10 g 10
marinuotos bruknės – 10 g 10
Gaminimo eiga
- Raugintų kopūstų gūžės supjaustomos kvadratėliais
- Nuo marinuotų obuolių ir bruknių nupilamas marinamas, į jį įdedama cinamono ir gvazdikėlių
- Marinatas užverdamas, nukošiamas ir ataušinamas
- Į indą dedami supjaustyti kopūstai, skiltimis pjaustyti marinuoti arba švieži obuoliai, marinuotos bruknės, cukrus, druska, saulėgrąžų aliejus
- Pridedama marinato
- Viską išmaišome ir dedame į šaldytuvą 1-2 paroms
- Pateikiame salotinėje
- Skanaus!
Pandziau gaminti,,man ir mano namiskems labai patiko,tikrai geras receptas ir paprasta pagamint.
skanus receptas man skanu