Salierų, obuolių ir riešutų salotos
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus 2 šaukštai –
Druska truputis –
Cukrus 1/2 šaukštelio –
Pipirai truputis –
Citrina 1 vnt. –
Garstyčios 80 g. –
Apelsinų sultys 2 vnt. –
Obuoliai 3 vnt. –
Salierai 2 vnt. –
Riešutai 150 g. –
vynas (raudonas) 1 stiklinė –
raudonųjų serbentų drebučiai 100 g. –
Gaminimo eiga
- Išvirti salierai stambiai sutarkuojami, pridedama supjaustytų obuolių, kapotų riešutų, citrinos sulčių, cukraus, aliejaus, pipirų ir druskos pagal skonį
- Išmaišytos salotos sudedamos į salotinę ir užpilamos padažu, pagamintu iš garstyčių, raudonųjų serbentų drebučių, apelsinų sulčių, raudonojo vyno ir druskos