Salierų, obuolių ir riešutų salotos

Salotos, garnyrai 0 comments

Salierų, obuolių ir riešutų salotos

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus 2 šaukštai

  • Druska truputis

  • Cukrus 1/2 šaukštelio

  • Pipirai truputis

  • Citrina 1 vnt.

  • Garstyčios 80 g.

  • Apelsinų sultys 2 vnt.

  • Obuoliai 3 vnt.

  • Salierai 2 vnt.

  • Riešutai 150 g.

  • vynas (raudonas) 1 stiklinė

  • raudonųjų serbentų drebučiai 100 g.

Gaminimo eiga

  • Išvirti salierai stambiai sutarkuojami, pridedama supjaustytų obuolių, kapotų riešutų, citrinos sulčių, cukraus, aliejaus, pipirų ir druskos pagal skonį
  • Išmaišytos salotos sudedamos į salotinę ir užpilamos padažu, pagamintu iš garstyčių, raudonųjų serbentų drebučių, apelsinų sulčių, raudonojo vyno ir druskos

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*