Salierų ir kukurūzų sriuba
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Miltai – 2 šaukštai 2
Pienas – 1 stiklinė 1
Svogūnai – 1 vnt 1
Fermentinis sūris – 1/2 stiklinės 1/2
Sviestas – 2 šaukštai 2
Kukurūzai – 1 skardinė 1
Malti pipirai žiupsnelis –
Raudonosios paprikos – 1/2 ankšties 1/2
Pomidorų tyrė – 50 g 50
žaliosios paprikos – 1/2 ankšties 1/2
Maltos paprikos – 1/4 šaukštelio 1/4
Salierų šaknys – 2 stiklinės 2
Gaminimo eiga
- Kukurūzus, salierus, smulkiai supjaustytą papriką ir svogūną užpilti šaltu vandeniu (kad apsemtų daržoves)
- Supilti pomidorų tyrę, įberti druskos, pipirų
- Virti ant mažos ugnies, kol daržovės suminkštės
- Ant mažos ugnies svieste pakepinti miltus, pamažu supilti pieną ir maišyti, kol pasidarys vientisa masė
- Šią masę supilti į sriubą, suberti sūrį, maltą papriką