Keptus salierus su grybais galima valgyti ir šaltus.
Salierai su grybais
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Morka – 1 vnt 1
Aliejus – 2-3 šaukštai 2-3
Druska pagal skonį –
Svogūnas – 1 vnt 1
Pipirai pagal skonį –
Pomidorai – 3-4 vnt 3-4
Obuoliai – 2-3 vnt 2-3
Porai – 3 vnt 3
Grybai – 300 g 300
Salieras – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Svogūną ir porus smulkiai supjaustyti ir pakepinti aliejuje
- Grybus išvirti
- Salierus, morką ir obuolius rupiai sutarkuoti
- Viską sumaišyti, pagal skonį įberti pipirų, druskos ir kepti keptuvėje, kol daržovės suminkštės
- Po to sudėti supjaustytus pomidorus arba pomidorų tyrę ir dar 3 – 5 min
- pakepinti
- Paskaninti majonezu