Salierai su grybais

Daržovių patiekalai, Grybų patiekalai, Įvairūs patiekalai 0 comments

Keptus salierus su grybais galima valgyti ir šaltus.

Salierai su grybais

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Grybų patiekalai, Įvairūs patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Aliejus2-3 šaukštai 2-3

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Pomidorai3-4 vnt 3-4

  • Obuoliai2-3 vnt 2-3

  • Porai3 vnt 3

  • Grybai300 g 300

  • Salieras1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Svogūną ir porus smulkiai supjaustyti ir pakepinti aliejuje
  • Grybus išvirti
  • Salierus, morką ir obuolius rupiai sutarkuoti
  • Viską sumaišyti, pagal skonį įberti pipirų, druskos ir kepti keptuvėje, kol daržovės suminkštės
  • Po to sudėti supjaustytus pomidorus arba pomidorų tyrę ir dar 3 – 5 min
  • pakepinti
  • Paskaninti majonezu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*