Saldžiarūgštė žuvis

Žuvies patiekalai 0 comments

Saldžiarūgštė žuvis

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai1/4 puodelio 1/4

  • Razinos1/4 puodelio 1/4

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Rudasis cukrus4 šaukštai 4

  • Baltas vynas3/4 puodelio 3/4

  • Malti gvazdikėliai1/4 šaukštelio 1/4

  • Karpio filė900 g 900

  • Sidro actas3/4 puodelio 3/4

  • Malti muskatai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Supjaustykite filė dideliais gabalais ir apvoliokite juos miltuose
  • Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apkepkite svogūną iki jis taps permatomas
  • Sudėkite žuvies filė ir apkepkite iki rudos spalvos
  • Dubenyje sumaišykite likusius produktus padažui
  • Supilkite jį ant žuvies ir svogūnų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*