Saldžiarūgštė žuvis

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Apkepkite žuvies file kartu su svogūnais, razinomis, vynu, actu, cukrumi ir prieskoniais. Geras, sultingas patiekalas puikiai tinka pietums.

Saldžiarūgštė žuvis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Baltas vynas3/4 puodelio 3/4

  • Druska: pagal skonį

  • Karpio filė900 g 900

  • Malti gvazdikėliai1/4 šaukštelio 1/4

  • Malti muskatai: pagal skonį

  • Miltai1/4 puodelio 1/4

  • Razinos1/4 puodelio 1/4

  • Rudasis cukrus4 šaukštai 4

  • Sidro actas3/4 puodelio 3/4

  • Svogūnai1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Supjaustykite filė dideliais gabalais ir apvoliokite juos miltuose.
  • Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apkepkite svogūną iki jis taps permatomas.
  • Sudėkite žuvies filė ir apkepkite iki rudos spalvos.
  • Dubenyje sumaišykite likusius produktus padažui.
  • Supilkite jį ant žuvies ir svogūnų.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*