Ryžių salotos su aguročiais

Salotos, garnyrai 0 comments

Ryžių salotos su aguročiais

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus25 ml 25

  • Ryžiai400 g 400

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Pomidorai2 vnt 2

  • Mėtų lapeliai keletas

  • Aguročiai6 vnt 6

  • Gvazdikėliai6 vnt 6

  • Kardamonas žiupsnelis

  • Raudonosios pupelės1/2 indelio 1/2

  • Imbierai žiupsnelis

  • Cinamono lazdelės2 vnt 2

  • Aitriosios paprikos2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Susmulkintus svogūnus pakepinti aliejuje
  • Sumesti cinamono lazdeles, aitriųjų paprikų gabalėlius, gvazdikėlius, suberti kardamoną, imbierą ir minutę pakaitinti
  • Sudėti ryžius, supilti litrą vandens ir užvirti
  • Sumažinus ugnį virti, kol suminkštės
  • Cinamono lazdeles ir gvazdikėlius išgriebti, o masę palikti atvėsti
  • Sudėti supjaustytus kubeliais ir pakepintus kepintus aguročius, pomidorų gabalėlius, pupeles ir išmaišyti
  • Puošti mėtų lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*