Ryžių pudingas

Kruopų patiekalai, Įvairūs desertai, Vaisių patiekalai 0 comments

Australiškas ryžių pudingas.

Ryžių pudingas

4.0 from 1 vote
Course: Įvairūs desertai, Kruopų patiekalai, Vaisių patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus pagal skonį

  • Ryžiai1 stiklinė 1

  • Vanduo2 stiklinės 2

  • Razinos3 šaukštai 3

  • Pienas1 stiklinė 1

  • Imbieras truputis

  • Figos100 g 100

  • Vaisiai truputis

  • baltymai2 vnt 2

  • datulės100 g 100

Gaminimo eiga

  • Ryžiai suberiami į vandenį ir 10 min
  • paverdami
  • Razinos, figos, datulės smulkiai supjaustomos, sumaišomos su maltu imbieru, paskui su ryžiais, įberiama cukraus
  • Viskas ant labai mažos ugnies patroškinama, įpilama stiklinė pieno
  • Pudingas atvėsinamas, pamažu sumaišomas su išplaktais baltymais, sukrečiamas į dubenį, perlietą šaltu vandeniu, ir įkišamas į šaldytuvą
  • Pudingas išverčiamas į lėkštę, o ant viršaus uždedama šviežių arba virtų vaisių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*