Ryžių pudingas pagal kiniečių virtuvę.
Ryžių pudingas
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 2 šaukštai 2
Ryžiai – 3-4 stiklinės 3-4
Riešutai truputis –
Sviestas – 1 šaukštas 1
Cinamonas truputis –
Migdolai truputis –
Vaisiai truputis –
datulės truputis –
Gaminimo eiga
- Virti birūs ryžiai sumaišomi su cukrumi bei sviestu ir sukrečiami į pudingo formą
- Ant viršaus uždedama įvairių vaisių ir lengvai paspaudžiama
- Paskui vėl dedamas sluoksnis ryžių, sluoksnis vaisių (švieži arba džiovinti) ir t
- t
- Viršutinis sluoksnis – ryžių
- Verdama garo vonioje 30 min
- Patiekiamas šiltas