Ryžių apkepas su razinomis

Karšti patiekalai, Kruopų patiekalai, Apkepai 0 comments

Ryžių apkepas valgomas atšalęs arba šiek tiek šiltas su pienu.

Ryžių apkepas su razinomis

0.0 from 0 votes
Course: Apkepai, Karšti patiekalai, Kruopų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus3 šaukštai 3

  • Ryžiai1 stiklinė 1

  • Vanduo1,5 stiklinės 1,5

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Razinos300 g 300

  • Pienas1,5 stiklinės 1,5

  • Citrina pagal skonį

  • Sviestas4 šaukštai 4

Gaminimo eiga

  • Pasūdytame piene, skiestame su vandeniu, išverdama biri ryžių košė
  • Razinos pamirkomos vandenyje ir nusausinamos
  • Kiaušiniai išplakami su trupučiu pieno
  • Į riebalais išteptą ir šiek tiek miltais pabarstytą kepimo indą, sudedama ryžių košė kartu su išmaišytomis razinomis, cukrumi bei kitais prieskoniais
  • Ant viršaus supilami išplakti kiaušiniai ir uždėliojama sviesto gabalėlių
  • Kepama orkaitėje apie 20-30 min

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*