Ryžiai su vištiena, obuoliais ir sūriu
Cooking time
1
hour10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Cukrus truputis –
Svogūnas – 1 vnt 1
Gvazdikėlis – 1 vnt 1
Ryžiai – 300 g 300
Salotų lapai truputis –
Petražolės pagal skonį –
Fermentinis sūris – 40 g 40
Pomidorai – 2 vnt 2
Obuoliai – 200 g 200
Sviestas – 40 g 40
Viščiukas – 1/2 vnt 1/2
Konservuoti žalieji žirneliai – 100 g 100
Lašinukai – 60 g 60
Gaminimo eiga
- Paruoštas viščiukas pasūdomas, patroškinamas su paspirgintais lašinukais
- Ištroškinta mėsa atskiriama nuo kaulų, supjaustoma kubeliais ir sumaišoma su išvirtais ir sviestu pagardintais ryžiais
- Tada suberiami žalieji žirneliai, sudedami griežinėliais supjaustyti, svieste apkepinti, cukrumi ir trintu gvazdikėliu pagardinti, obuoliai
- Užpilama viščiuko troškinimo skysčiu ir trumpai pakaitinama orkaitėje
- Šis troškinys sudedamas ant salotų lapų, apdėliojamas pomidorų skiltelėmis, puošiamas smulkintomis petražolėmis ir apibarstomas tarkuotu sūriu