Ryžiai Kiniškai su vištiena ir daržovėmis
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Skonis kaip ryžių patiekiamų kinų restorane, papildomai galima naudoti pievagrybius ar kitas daržoves 😉 (būtu malonu jeigu kas nors pasidalintų kiniškos sriubos su vištiena ir pievagrybiais receptu)
- rnTaigi pradedame gaminti:rnIšverdame ryžius ir kiaušinį (gali būti pusiau skystas)
- Tuo pat metu vištieną (galima naudoti ir kiaulieną) supjaustome gabaliukais ir pakepame
- Supjaustome svogūnų laiškus ir smulkiai supjaustome patį svogūną
- Sutarkuojame ar supjaustome mažą morką (kad gautume maždaug 1/3 stiklinės)
- rnĮkaitiname keptuvę, įpilame šaukštą aliejaus ir pakepiname svogūnus (ne laiškus), (nuolat maišome kol įgaus šviesiai rudą spalvą), apie 8-10 min
- Padedame į šoną
- Sumaišome sutryne kiaušinį su trimis lašais sojų padažo ir trimis lašais sezamų aliejaus, padedame į šalį
- rnIš keptuvės išimame svogūnus arba paimame kitą keptuvę 😉 Ipilame šaukštą aliejaus, keptuvę įkaitiname ir dedame kiaušinio mišinį, kurį padaremę 🙂 Kai tik kiaušinis pradės pūstis iškarto apverčiame jį
- Pora min pakepame jį šitaip
- Išimame iš keptuvės ir supjaustome mažais kabalėliais ;)rn rnDar kartelį įkaitiname keptuvę, pilam šaukštą aliejaus ir suberiame vištieną, morkas, žirnelius ir apkeptus svogūnus
- Aktyviai maišome keptuvėje apie pora minučių
- rnĮ keptuvę pilame virtus ryžius, svogūnų laiškus, pupelių daigus
- Maišydami pakepame dar 3 minutes
- Užpilkite pora šaukštų sojų padažo ir kiaušinį
- Truputį įmaišome ir paliekame išjungę kaitlentę porai minučių pastovėti
- Skanaus 🙂
- Loading gallery media…
skaniai atrodo 🙂
Kur galima gauti pupelių daigų?
Receptas nera labai sunkus, bet tikrai skanus!
Virta kiausini dar sumaisius su soja pakepinti, ar kaip ten?