Rusiški šaltibarščiai

Sriubos 0 comments

Rusiški šaltibarščiai

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Actas3 šaukštai 3

  • Pipirai pagal skonį

  • Grietinė3 šaukštai 3

  • Agurkai1 vnt 1

  • Bulvės400 g 400

  • Džiovinti vaisiai100 g 100

  • Raudonieji burokėliai400 g 400

  • Prieskoninės žolės žiupsnelis

Gaminimo eiga

  • 1
  • nuplauti džiovintus vaisius, sudėti į šaltą vandenį, užvirti ir virti, kol suminkštės
  • 2
  • burokėlius nulupti ir sutarkuoti
  • Puode užvirtinti vandenį, pasūdyti, į verdantį vandenį sudėti tarkuotus burokėlius, supilti actą
  • Virti 20 minučių
  • 3
  • Nuskusti bulves, supjaustyti smulkiais kubeliais, sudėti į puodą ir kartu su burokėliais virti 10 min
  • 4
  • sudėti su visu skysčiu virtus vaisius ir sriubą atvėsinti
  • 5
  • agurką nuplauti, susmulkinti kubeliais ir prieš serviruojant sudėti į atšalusią sriubą
  • Sriubą paskaninti druska ir pipirais
  • 6
  • Virtą kiaušinį nulupti ir supjaustyti į keturias dalis
  • Sriubą serviruoti su kiaušiniais, šviežiais žalumynais ir grietine

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*