Rūgštynių sriuba
Cooking time
1
hour10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Svogūnas – 1 vnt 1
Lauro lapas – 1/2 vnt 1/2
Vanduo – 2-3 l 2-3
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Miltai – 1/2 šaukšto 1/2
Pipirai – 5 vnt 5
Morkos – 2 vnt 2
Grietinė – 0,5 stiklinės 0,5
Riebalai – 1 šaukštas 1
Kiauliena – 300 g 300
Rugštynės – 2 saujos 2
Gaminimo eiga
- Iš rūkytos mėsos ir prieskoninių daržovių bei prieskonių išverdamas sultinys
- Gražiai nuvalytos ir kelis kartus nuplautos rūgštynės smulkiai supjaustomos ir patroškinamos riebaluose, paspirgintuose su miltais
- Tada supilamos į nukoštą sultinį ir užbalinamos grietine
- Patiekiant, įdedama kapoto kietai virto kiaušinio