Rūgštynių sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Daržovių patiekalai 0 comments

Rūgštynių sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Lauro lapas1/2 vnt 1/2

  • Vanduo2-3 l 2-3

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai1/2 šaukšto 1/2

  • Pipirai5 vnt 5

  • Morkos2 vnt 2

  • Grietinė0,5 stiklinės 0,5

  • Riebalai1 šaukštas 1

  • Kiauliena300 g 300

  • Rugštynės2 saujos 2

Gaminimo eiga

  • Iš rūkytos mėsos ir prieskoninių daržovių bei prieskonių išverdamas sultinys
  • Gražiai nuvalytos ir kelis kartus nuplautos rūgštynės smulkiai supjaustomos ir patroškinamos riebaluose, paspirgintuose su miltais
  • Tada supilamos į nukoštą sultinį ir užbalinamos grietine
  • Patiekiant, įdedama kapoto kietai virto kiaušinio

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*